Hoteli, moteli, apartmani, smještaj, Kotor, Tivat, Ulcinj, Bar, Durmitor, Žabljak

Transfer from Tivat to Kotor Long-distance Taxi

Za manje od četiri veka prošao je put od indijanskog plemena i holandskih trgovaca krznom, do Velike Jabuke i najvažnije privredne regije na planeti. Na listi globalnih finansijskih centara, ne samo da čvrsto drži prvo mesto, nego poslednjih godina i uvećava razliku u odnosu na konkurentske gradove. Trgovina i novčane transakcije kreiraju prošlost i sadašnjost ovog grada. Transakcija koja je prethodila nastanku modernog naselja, ostaje upamćena kao najuspešnija trgovina nekretninama svih vremena.

px’/>

https://podgorica.taxi/

Posebno bih istakao plažu Ponta na rtu sa svetionikom, tu ne postoji ni šansa da voda bude prljava, jer je u pitanju rt koji se baš ističe. Ta plaža je šljunkovita i plićak ide dovoljno daleko od obale, pa je bezbedno za decu (severna strana rta koja gleda na Bijelu, ne znam za južnu). Cena https://taxi-travel.me/ transfera je uvek fiksna sa uračunatim svim troškovima i čekanjem na aerodromu do 1h nakon sletanja aviona što je više nego dovoljno da se izađe iz aviona, preuzme prtljag i prođe carinska kontrola. Cena je uvek za iznajmljivanje celog vozila namenjenog samo vama i vašim saputnicima.

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Nemojte propustiti da odete u tivatsku botaničku baštu. Mornari su ovde doneli neobične biljke iz čitavog sveta, a svaka je od njih našla svoje mesto u ovom divnom vrtu. Ostrvo Cveća je predivni delić prirode, na kojem možete videti ogromno cveće neobičnih oblika i boja.

Kada krenete od te plaže nadole prema Tivtu, prolazite mini market i posle par stotina metara nailazite na šljunkovitu plažu pored jedriličarskog kluba Delfin. Pristojna, šljunkovita, bez ležaljki, ali ima postolja za suncobrane koje možete koristiti za svoj suncobran. Odmah tu na zaleđu plaže prodaje se kukuruz, čim se pređe kolovoz. Regija Plavi daleko je najpopularnije područje u obalskoj zoni. Plaža je ovde opremljena odličnim sportskim sadržajima, kao i sa nekoliko otvorenih restorana i kafića. Naš zadatak je da vas našim udobnim i klimatizovanim vozilima odvezemo sa Vaše adrese u Beogradu do vašeg smeštaja a zbog naše poslovne politika obevazujemo se da ispoštujemo putnike.

Leave a Reply